088-1169200, bereikbaar ma t/m vr 8:00-17:00 Dealer worden?
Klantenservice
Boerenwinkel
Boerenwinkel.nl

Wat is HACCP?
HACCP staat voor ‘Hazard Analysis Critical Control Points’. Ofwel voor het analyseren van de gevaren en kritische beheerspunten in het productiesysteem. Boerenwinkel.nl heeft een geregistreerd HACCP-systeem om de kwaliteit en veiligheid van de producten optimaal te kunnen waarborgen.

Wat is GMP+ FSA?
GMP staat voor ‘Good Manufacturing Practices’, de + staat voor het integreren van HACCP en FSA staat voor ‘Feed Safety Assurance’ ofwel de kwaliteitsborging van diervoederveiligheid. De gedachte hierachter is dat alle bedrijven in de diervoederketen, overal ter wereld, bijdragen aan veilig en verantwoord voedsel van dierlijke oorsprong. Boerenwinkel.nl is GMP+FSA gecertificeerd. Dit betekent dat de grondstoffen, toevoegingsmiddelen en het productieproces een kwaliteitsborg dragen en staat hiermee garant voor betrouwbare en veilige diervoederproducten.

Wat is SecureFeed?
Leveranciers van diervoeders hebben een sleutelrol bij het borgen van voedselveiligheid. Veilige diervoeders staan aan de basis van veilige levensmiddelen van dierlijke oorsprong. SecureFeed staat voor een collectief, zorgvuldig en transparant borgingssysteem voor de diervoeders. Met het systeem voor monitoring en risicobeoordeling is SecureFeed een collectieve aanvulling en verdieping op GMP+FSA. Boerenwinkel.nl is deelnemer van SecureFeed.

Waarom is Boerenwinkel.nl belangrijk voor u als vee- of varkenshouder?
Veel vee- en varkenshouders werken binnen de kwaliteitssystemen van hun afnemers. De reglementen van deze kwaliteitssystemen schrijven voor dat veehouders voedermiddelen moet inkopen bij bedrijven die GMP+FSA zijn gecertificeerd of deelnemer zijn van SecureFeed. Boerenwinkel.nl voldoet aan de kwaliteitssystemen en is een veilige en betrouwbare partner voor vee- en varkenshouders.